back

Керівником Державної аудиторської служби в області стала Ірина Білазерська

20-10-2016 | 16:15

Відсьогодні, 20 жовтня, Ірина Білазерська очолила управління Північного офісу Державної аудиторської служби України в Чернігівській області.

Нового керівника представила колективу голова Державної аудиторської служби України Лідія Гаврилова.

Також вона повідомила, як триває процес переходу територіальних Держфінінспекцій в Держаудитслужбу. На її переконання, зміст реформування полягає не лише в оптимізації структури, а й в удосконаленні функцій державного фінансового контролю з урахуванням позитивного вітчизняного та зарубіжного досвіду.

Серед основних пріоритетів Державної аудиторської служби України Лідія Гаврилова визначила роботу на попередження та недопущення фінансових порушень. Вона зазначила, що для безумовного виконання визначених Урядом завдань потрібно максимально намагатися зберегти професіоналів, які знають свою роботу та готові до змін.

Привітав Ірину Білазерську на новій посаді перший заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Леонід Сахневич. Він переконаний: у процесі перетворення Чернігівщини в економічно самодостатній та туристично привабливий регіон України з гідним рівнем життя населення необхідно забезпечити системний фінансовий контроль. Задля законного і ефективного використання фінансових та матеріальних ресурсів, досягнення економії бюджетних коштів. Саме на такий підхід у роботі Ірини Білазерської і розраховує керівництво області.






Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації