back

На Чернігівщині розпочато підготовку до відзначення Дня Гідності та Свободи

19-10-2016 | 14:33

21 листопада 2016 року відповідно до Указу Президента України від 13 листопада 2014 року № 872/2014, з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року — лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору, відзначатиметься День Гідності та Свободи.

Чернігівська обласна державна адміністрація звертається до громадських організацій області з пропозицією запропонувати власне бачення та формат обласних заходів до Дня Гідності та Свободи.

Також повідомляємо, що Чернігівська облдержадміністрація готова взяти частину фінансових витрат, необхідних для реалізації запропонованих громадськими організаціями заходів (музичний супровід, транспортні послуги тощо).

Конкретні пропозиції щодо формату проведення заходів до Дня Гідності та Свободи надсилати до 7 листопада 2016 року на електронну адресу Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації: [email protected]. У темі листа обов’язково зазначити: «Пропозиції з відзначення Дня Гідності та Свободи».

Контактна особа: Слєзко Ігор Іванович, заступник директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації (тел. 67-58-91).


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю ОДА