back

Леонід Сахневич з робочим візитом у Ріпках

18-10-2016 | 10:02

Вчора, 17 жовтня, перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич відвідав з робочим візитом Ріпкинщину. Разом з представниками Департаменту екології та природних ресурсів вони побували на відкритті реконструйованої мережі водовідведення в селищі Ріпки.

Підключення кількох будинків до центральної каналізації є економічно недоцільним через їх віддаленість. Тому за кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища було реконструйовано мережу водовідведення від житлових будинків та облаштовано локальні очисні споруди. На даний час всі роботи завершено. На їх реконструкцію використали 935 тисяч гривень.



Також посадовці відвідали селищний гуртожиток, який планують реконструювати під багатоквартирний житловий будинок. Приміщення перейшло у комунальну власність Ріпкинської селищної ради від Київського індустріального технікуму. У перспективі – створення із сорока існуючих кімнат близько 20-ти однокімнатних квартир для учасників АТО, лікарів та молодих спеціалістів.

Наразі в гуртожитку триває утеплення та капітальний ремонт покрівлі. Загальна кошторисна вартість проекту перевищує 1 мільйон гривень. Крім коштів Державного фонду регіонального розвитку, 104 тисячі гривень витратять з місцевої скарбниці.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації