back

Шановні земляки!

14-10-2016 | 14:30

У день свята Покрови та українського козацтва щиро вітаємо воїнів-учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і ветеранів Збройних сил України, учасників Другої світової війни і всіх патріотів із Днем захисника України!

У всі роки і віки – з часів стародавньої Київської Русі, славетної козацької доби, становлення Української Народної Республіки і до нашої сучасної держави – народ України високо цінував і шанував захисників Батьківщини.

І сьогодні ми пишаємося своїми відродженими збройними силами, десятками тисяч патріотів-воїнів добровольчих батальйонів та активістами волонтерського руху. Висловлюємо їм найщирішу вдячність за вибір ризикованого, але почесного шляху, мужність і героїзм, велику фізичну, духовну і матеріальну пожертву, які вони здійснюють в ім’я майбутнього свого народу і країни.

Свято захисників України – справжній символ єднання поколінь, адже справа оборони і убезпечення рідної землі завжди передавалося від батьків до синів, від дідів до онуків, від сивочолих ветеранів до призовників і школярів. І справа ця – священна і шанована.

Нехай же це славне свято й надалі залишається світлим днем вшанування патріотизму, мужності і військової доблесті для нинішніх і прийдешніх поколінь.

Щиро бажаємо всім землякам, колишнім і нинішнім захисникам Батьківщини, їхнім родинам міцного здоров’я, сімейного затишку і благополуччя, миру і добра, подальших успіхів у патріотично-виховній роботі та у військовому служінні в ім’я народу України!

Голова обласної ради Ігор Вдовенко

Голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч