back

Леонід Сахневич з робочою поїздкою у Сосницькому та Коропському районах

13-10-2016 | 17:28

Вчора, 12 жовтня, перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич та заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури ОДА Сергій Ситник перебували з робочим візитом у Сосницькому та Коропському районах.

Привід – перевірка процесу виконання будівельних робіт на об’єктах, які фінансуються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету.

Посадовці оглянули хід реконструкції приміщень із застосуванням системи енергозбереження в Сосницькій гімназії імені Олександра Довженка. Сумарно на реконструкцію гімназії виділили 1,4 мільйона гривень: 150 тисяч – місцевий бюджет, 1 мільйон 250 тисяч – Державний фонд регіонального розвитку. Наразі в закладі замінили вікна. В подальших планах – покрівля та капітальний ремонт приміщення.




На Коропщині першого заступника голови ОДА цікавили будівельні роботи в Атюшівській школі імені Станіслава Ковтуна. В закладі завершились основні роботи по заміні вікон. Триває облаштування внутрішніх туалетів. Загальна кошторисна вартість проекту – 977 тисяч гривень.



Також відвідали інфекційне та стоматологічне відділення Коропської центральної районної лікарні, де розпочато проведення каналізаційної системи та обладнання приміщень внутрішніми туалетами. З екологічного фонду обласного бюджету виділено понад 1,3 мільйона гривень.



У цьому ж районі Леонід Сахневич проінспектував хід будівництва будинку культури в Черешеньській спеціалізованій школі-інтернаті І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів. Детальніше за посиланням.




Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації