back

Як за державні кошти ремонтують об’єкти в Ічні, Талалаївці та Варві, перевіряв Сергій Сергієнко

13-10-2016 | 17:19

Заступник голови облдержадміністрації Сергій Сергієнко 11 жовтня здійснив робочу поїздку в Ічню, Варву і Талалаївку. Разом з виконуючим обов’язки начальника Управління капітального будівництва ОДА Андрієм Шуманом вони перевірили стан виконання будівельних робіт на об’єктах, що фінансуються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.

До огляду всіх об’єктів будівництва та реконструкції долучилися місцеві керівники, а також представники проектувальних, підрядних та експлуатуючих організацій.

Керівники області та міста Ічня оглянули школу мистецтв. Наразі тут розпочато роботи із заміни металопластикових віконних блоків із застосуванням енергозберігаючих технологій. Проводять також утеплення віконних укосів та оздоблювальні роботи. Вже виконано більше 50% від запланованого. Кошторисна вартість реконструкції об’єкту складає понад 500 тисяч гривень.

У Варві керівники області проінспектували капітальний ремонт будівлі головного корпусу та реконструкція поліклінічного відділення центральної районної лікарні. На ці об’єкти передбачено відповідно 700 та 600 тисяч гривень. У головному корпусі замінюють вікна та оздоблюють фасад, у поліклінічному відділенні – здійснюють заміну дверних блоків та підлоги, проводять оздоблювальні роботи.

Оглянули посадовці і дільничу лікарню на 100 ліжок з поліклінікою на 200 відвідувань у Талалаївці. Тут, зокрема, утеплюють фасад, будують пожарний резервуар та пандус, встановлюють дверні блоки та світильники, здійснюють покрівельні та оздоблювальні роботи. На це передбачено 50 мільйонів гривень.




За інформацією Управління капітального
будівництва облдержадміністрації