back

Зустріч з благодійниками

28-09-2010 | 18:43

28 вересня голова облдержадміністрації Володимир Хоменко зустрівся з благодійниками з Великої Британії Джорджем Міллзом та Крісом Бруером з питань подальшого розвитку обласного Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Щороку комплексні реабілітаційні послуги в Центрі амбулаторно отримують понад 200 дітей; в умовах стаціонару – понад 500.

Враховуючи, що в регіоні існує значна потреба в отриманні реабілітаційних послуг дітьми-інвалідами – понад 2000 дітей в рік, наявність значної черги в очікуванні отримання направлення на реабілітацію, два роки тому прийнято рішення про будівництво спального корпусу на 60 місць з господарськими приміщеннями в підвальному поверсі та реконструкцію існуючого харчоблоку.

В 2009 році виготовлена відповідна проектно-кошторисна документація. На проведення геологорозвідувальних робіт та виготовлення документації використано 257,7 тисяч гривень з обласного бюджету. Експертиза вартістю 18 тисяч гривень здійснена за рахунок коштів Центру «Відродження».

Будівельні роботи планується розпочати у наступному році.

Джордж Міллз та Кріс Бруер, які вже давно опікуються обласним Центром соціальної реабілітації дітей-інвалідів, виявили намір облаштувати новозбудовані приміщення м’якими меблями та необхідним устаткуванням.

Прес-служба облдержадміністрації