back

Сьогодні відзначають День юриста. Завтра – Міжнародний день поштової служби

08-10-2016 | 11:18

Напередодні вихідних у Чернігові відбулися урочисті збори з нагоди Дня юриста і Міжнародного дня поштової служби. На запрошення керівників профільних організацій області участь у заходах узяв, зокрема, й голова ОДА Валерій Куліч.

Зібрання з нагоди Дня юриста відбулося у конференц-залі обласної ради. З професійним святом юристів вітали голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч, перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, начальник Головного територіального управління юстиції в області Олег Трейтяк, обласний військовий комісар Олександр Криворучко, керівники та представники правоохоронних, судових органів та інші.

Звертаючись до юристів Чернігівщини, голова ОДА, зокрема, зазначив: «Для мене Європа, у першу чергу, це відносини між державою і громадянином, верховенство права в усіх сферах, рівність і, як наслідок, довіра до правоохоронних органів, судової системи, закону. Бажаю всім нам, і юристам у першу чергу, вибудувати саме такі стосунки в Україні».

Після виголошення промови Валерій Куліч вручив відзнаки працівникам галузі юстиції.

Почесною грамотою Чернігівської обласної державної адміністрації нагороджено:

Володимира Бобруйка – директора Чернігівського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги;

Наталю Соловей – помічника судді судової палати у цивільних справах Апеляційного суду Чернігівської області.

Подяку голови Чернігівської ОДА оголошено:

Ірині Ільїних – головному спеціалісту відділу кадрової роботи та державної служби Головного територіального управління юстиції в Чернігівській області;

Лілії Лобусовій – головному спеціалісту відділу державної реєстрації юридичних осіб, легалізації об’єднань громадян та державної реєстрації друкованих засобів масової інформації реєстраційної служби Головного управління юстиції в Чернігівській області;

Олексію Нечастому – секретарю судового засідання судової палати у цивільних справах Апеляційного суду Чернігівської області.

Сергію Петренку – головному державному виконавцю Відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Чернігівській області.


На свято до поштарів, на запрошення очільника місцевої дирекції «Укрпошти» Олега Обушного, також завітали керівники міста і області. Подякувавши працівникам служби за роботу й відзначивши позитивну динаміку в роботі підприємства, голова ОДА Валерій Куліч також вручив відзнаки з нагоди професійного свята.

Почесною грамотою Чернігівської обласної державної адміністрації нагороджено:

Валентину Якуб – оператора поштового зв’язку міського відділення поштового зв’язку «Чернігів-5» цеху обслуговування споживачів №4 Чернігівської дирекції «Укрпошта».

Подяку голови Чернігівської ОДА оголошено:

Олені Терещенко – листоноші відділення поштового зв’язку «Наумівка» центру поштового зв’язку №4 Чернігівської дирекції «Укрпошта»;

Наталії Шкуліпі – начальнику відділення поштового зв’язку «Переволочна» центру поштового зв’язку №3 Чернігівської дирекції «Укрпошта».


Прес-служба облдержадміністрації