back

Бахмацькому пасажирському вагонному депо – 100 років

07-10-2016 | 16:59

Сьогодні, 7 жовтня, працівники пасажирського вагонного депо станції Бахмач відзначили сторічний ювілей підприємства. Урочистий захід відбувся в Бахмацькому районному будинку культури. Розпочався із демонстрації фільму, в якому представлена історія підприємства з часу заснування і до сьогодення.

Колектив вагонного депо та ветеранів зі святом привітав перший заступник голови ОДА Леонід Сахневич.

100-річчя підприємства – це знакова подія для Бахмача, району і всієї області. – зазначив він. – Важливо, щоб підприємство розвивалося і надалі, щоб люди були впевнені: є робота, є достаток, є держава.

До привітань долучилися голова Бахмацької райдержадміністрації Віктор Міщук та голова районної ради Віталій Кочерга. Керівники області та району вручили колективу подарунки, а також нагородили кращих працівників почесними відзнаками.

Вітав залізничників і народний депутат України Валерій Давиденко.


Довідково

Нині на підприємстві працює близько 600 осіб. Депо займається капітально-відновлювальним ремонтом пасажирських вагонів, деповським та капітальним ремонтом вагонів. З 2010 року працює цех з підготовки вагонів та дрібоструменево-фарбувальний комплекс, що забезпечує замкнутий цикл всіх видів капітальних ремонтів пасажирських вагонів. Нині ведуться роботи із сертифікації підприємства, що дасть можливість працювати із замовниками поза межами України.





За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю апарату Бахмацької райдержадміністрації