back

У Чернігові вітали чемпіона-паралімпійця

07-10-2016 | 15:38

Член Паралімпійської збірної України з футболу, чемпіон XV літніх Паралімпійських ігор, наш земляк, уродженець Прилук Олег Лень учора був почесним гостем голови Чернігівської ОДА та регіонального осередку Національного олімпійського комітету України Валерія Куліча.

Голова привітав чемпіона і його тренера Айвара Ладисєва з перемогою та вручив матеріальну подяку від партнера НОК в області – ПрАТ «Чернігівський автозавод».

«Чернігівщина пишається своїми чемпіонами, – сказав, зокрема, Валерій Куліч. – Сподіваюся, що це лише початок, і ви й надалі будете радувати спортивними досягненнями громаду області та всієї Уркаїни».

Нагадаємо, що Паралімпійська збірна України на іграх у Бразилії посіла третє місце в світі за кількістю нагород: 41 золота медаль, 37 срібних і 39 бронзових.

У неформальній обстановці Олег Лень, Айвар Ладисєв і Валерій Куліч обговорили враження від змагань та поточні плани з розвитку спорту в області. Зокрема, голова ОДА повідомив про хід робіт з реконструкції футбольних полів. Участь у зустрічі також взяла, зокрема, директорка департаменту сім’ї молоді та спорту Чернігіської ОДА Ніна Лемещ.

Принагідно Валерій Куліч поспілкувався й зі спортивними журналістами Чернігова. Детальніше про зустріч читайте у своїх виданнях.


Прес-служба облдержадміністрації