back

Область готується до опалювального сезону

04-10-2016 | 09:53

Керівники області продовжують здійснювати перевірку готовності до опалювального сезону соціальних об’єктів Чернігівщини. Учора, 3 жовтня, перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич перебував з робочим візитом у Корюківському та Менському районах.

Разом к керівниками Корюківки та району Леонід Сахневич оглянув місцеву загальноосвітню школу №1. У закладі реконструюють покрівлю, встановлюють водостоки. У поточному році на ремонтні роботи виділено більше 245 тисяч гривень. На сьогодні вже освоєно 142 тисячі гривень державного бюджету.



Також посадовці відвідали школи Холминської громади та села Савинки. В освітніх закладах завершується реконструкція котельнь із встановленням твердопаливних котлів. Фінансування об’єктів здійснюється за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Загальна сума — понад 2 мільйони гривень.



Принагідно Леонід Сахневич ознайомився зі станом закупівлі та облаштування дитячих ігрових та спортивних майданчиків у парках і скверах міста Корюківка та селища Холми. Встановлення місць дитячого дозвілля здійснюється за рахунок субвенції з державного бюджету. На закупівлю обладнання передбачено більше 295 тисяч гривень.



Посадовці оглянули і комунальні заклади міста Мени. Тут за допомогою Державного фонду регіонального розвитку та місцевих коштів здійснюється реконструкція покрівлі Менського районного будинку культури та встановлення шатрової покрівлі. Передбачено понад 1 мільйон гривень, з яких освоєно більше 300 тисяч.

Продовжується заміна вхідних дверей та вікон у місцевій гімназії. Залучено понад 1 мільйон гривень державного бюджету.

Також триває реконструкція фасаду триповерхового лікувального корпусу Менської центральної районної лікарні. Загальна кошторисна вартість – 1,5 мільйона гривень.



Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації