back

Школярі Чернігівщини повернулися з відпочину в Хорватії

30-09-2016 | 17:26

Із 15 по 25 вересня 2016 року 45 дітей із родин загиблих військовослужбовців, учасників бойових дій та внутрішньо переміщених осіб відпочивали та оздоровлювалися на острові Лошинь Республіки Хорватія (Адріатичне море).

Візит відбувся на запрошення Посольства України в Республіці Хорватія. Витрати і турботи із забезпечення та організації відпочинку взяли на себе власник пансіонату «Велі Лошинь», у якому проживали діти, ПрАТ «Чернігівський автозавод» – партнер із профільних програм департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА і фахівці та керівники органів виконавчої влади області.

Учора ж, на знак вдячності за якісне і корисне дозвілля, діти дали своєрідний концерт для батьків, супровідників і керівництва облдержадміністрації. Також учасники мандрівки поділилися з ними враженнями, переглянули фотознімки.

Щоб пересвідчитися у доброму настрої дітей, перейняти його і, за потреби, поспілкуватися з батьками на зустріч прийшов голова облдержадміністрації Валерій Куліч. Він із щирим задоволенням подивився виступи школярів, які вони підготували, перебуваючи на відпочинку, а наприкінці отримав колективну подяку від батьків учасників поїздки.

Деякі фото з мандрівки можна побачити на офіційній сторінці Департаменту сім’ї, молоді і спорту, телевізійний сюжет про вчорашню зустріч – на сайті «Сівер-центру» – обласного відділення Національної телекомпанї України.


Прес-служба облдержадміністрації