back

До 20-ої річниці створення Служби безпеки України

19-03-2012 | 16:31

25 березня виповнюється 20 років від дня створення Служби безпеки України.

Сьогодні з цієї нагоди у Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка відбулися урочисті збори та святковий концерт.

З вітальним словом на початку заходу до працівників та ветеранів СБУ звернувся начальник Управління Служби безпеки України в Чернігівській області Валерій Кріпак.

Вітаючи присутніх з ювілейною датою, голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко наголосив: Служба безпеки України займає важливе місце в системі правових органів держави, активно сприяє реалізації національних інтересів в зовнішній та економічній сфері, ефективно працює над створенням необхідних умов для динамічного розвитку відносин з іншими країнами.

Продовжуючи кращі традиції своїх попередників, нинішнє покоління працівників Служби безпеки України надійно стоїть на варті територіальної цілісності і суверенітету нашої держави.

«Захист інтересів держави і суспільства від протиправних посягань – відповідальна і благородна місія. Незважаючи на труднощі – спочатку перехідного періоду, потім глобальних реформаційних перетворень – ви з честю виконуєте професійний обов’язок щодо відстоювання інтересів своєї країни.

Для Чернігівської області, розташованої на стику кордонів України, Білорусі та Росії, особливе значення має ваша професійна діяльність, направлена на недопущення нелегальної міграції, боротьбу з проявами транснаціональної злочинності, тероризмом.

Шанобливе ставлення жителів Чернігівщини до діяльності Служби – найкраща оцінка вашої ратної праці, спрямованої на забезпечення стабільності в країні», - підкреслив голова облдержадміністрації.

З нагоди свята Володимир Хоменко вручив відзнаки облдержадміністрації.

З 20-ою річницею створення Служби безпеки України присутніх також привітали голова обласної ради Анатолій Мельник, секретар Чернігівської міської ради Олег Шеремет, керівники правоохоронних та судових органів влади області.













Прес-служба облдержадміністрації