back

Обговорено перспективи міжнародного співробітництва

14-03-2012 | 11:00

14 березня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко зустрівся з представниками посольства Китайської Народної Республіки в Україні та компанії «China Machine-Building International Corporation», яка спеціалізується на експорті комплектних установок та обладнання.

Під час зустрічі обговорено можливі напрямки та перспективи подальшого співробітництва в інвестиційній сфері, зокрема, розглянуто питання співпраці компанії «China Machine-Building International Corporation» з ТОВ «ТехНова».

Володимир Хоменко наголосив, що регіон відкритий для інвестицій та висловив сподівання, що під час перебування на Чернігівській землі гості з КНР матимуть змогу переконатися у наявності сприятливих умов для інвестиційної діяльності.

Керівник області також підкреслив: у рамках повноважень та діючого законодавства влада готова надати підтримку для подальшої реалізації спільних ініціатив, які стануть гідним продовженням вже існуючого торгівельного та науково-технічного співробітництва Чернігівської області з Китайською Народною Республікою.

У зустрічі також взяли участь заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець, начальник головного управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Віктор Геращенко, голова наглядової ради ВАТ «ТехНова» Олександр Штипельман та генеральний директор ВАТ «ТехНова» Олександр Корчинський.







Прес-служба облдержадміністрації