back

Комунальники Чернігівщини святкують своє професійне свято

16-03-2012 | 14:06

16 березня в обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм відбулися урочистості з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування. В урочистостях взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко, заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, Чернігівський міський голова Олександр Соколов, комунальники та працівники сфери обслуговування.

У своєму вітальному слові Станіслав Прокопенко зазначив, що в системі житлово-комунального господарства області функціонують понад 100 підприємств різних форм власності, що надають житлово-комунальні послуги, в яких працює більше 7 тис. осіб.

Своєю працею вони створюють комфортні умови для проживання в оселях, забезпечують населені пункти області теплом, водою, роблять їх чистими, охайними, світлими, зеленими та благоустроєними, надають різноманітні побутові послуги.

Від їхнього ставлення до справи значною мірою залежить працездатність людей, їх настрій, атмосфера в суспільстві. «Упевнений, що виконання завдань, поставлених Президентом України Віктором Януковичем та Урядом, щодо прискорення реформування і стабілізації розвитку житлово-комунального господарства, сприятиме його технічному переоснащенню, створенню конкурентного середовища на ринку обслуговування житла та поліпшить якість послуг для населення. Ваш багатий досвід і професіоналізм стануть надійним підґрунтям для проведення успішної реформи, забезпечення ефективної роботи та оновлення підприємств галузі. Адже тільки спільними зусиллями можливо досягти мети, заради якої ведеться реформування цієї важливої сфери», - наголосив Станіслав Прокопенко.

Він подякував усім працівникам галузі за кропітку, невтомну працю, відданість своїй професії та побажав міцного здоров'я, натхнення, добробуту і довголіття.

З нагоди професійного свята та за значний внесок у розвиток житлово-комунального господарства області перший заступник голови обласної державної адміністрації Станіслав Прокопенко вручив кращим комунальникам Державні нагороди та відзнаки облдержадміністрації.

Приєдналися до теплих і щирих вітань на адресу «великої родини» комунальників Чернігівщини Валентин Мельничук та Олександр Соколов, вручивши відзнаки обласної ради та Чернігівського міськвиконкому.

По завершенню офіційної частини відбувся святковий концерт.





















Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації