back

Вітання з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового облслуговування населення

16-03-2012 | 18:40

Шановні працівники та ветерани
житлово-комунального господарства!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Стабільна та надійна робота підприємств галузі, в якій ви працюєте, є запорукою ефективного функціонування народногосподарського комплексу області, забезпечення комфортних умов життя, праці та відпочинку людей. Зокрема, це – тепло і затишок в оселях, прибирання вулиць і площ, стабільне функціонування громадського транспорту, доступність до якісних побутових послуг.

Сьогодні, коли галузь стає на шлях докорінного реформування, освоєння сучасних технологій, нових форм роботи, ваше сумлінне ставлення до справи має стати надійним підґрунтям для виконання завдань, поставлених Президентом України Віктором Януковичем щодо підвищення якості життя населення. У числі першочергових напрямків визначено прискорення реформування житлово-комунального господарства та сфери послуг, переорієнтація їх на загальноприйняті міжнародні стандарти діяльності, створення на цій основі комфортних умов для життя людей.

Переконані, що багатий досвід, професіоналізм і відповідальність працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення області створять міцну основу для успішного здійснення запланованих перетворень з метою поліпшення умов життя краян та подальшого благоустрою Чернігово-Сіверського краю.

Бажаємо вам добра і здоров’я, тепла і затишку у родинах, впевненості у завтрашньому дні та вагомих професійних здобутків на благо українського народу.


Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації
Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник