back

Святкування у Носівському районі

19-09-2016 | 09:06

16 вересня у Носівському районному будинку культури відбувся урочистий концерт з нагоди 73-ї річниці вигнання нацистських окупантів з Носівщини. А 17 вересня жителі міста відсвяткували 869-у річницю з часу заснування Носівки.

Об 11-й годині розпочалася урочиста концертна програма, яка відкрилась урочистою ходою творчих колективів Носівщини, які впродовж усього концерту демонстрували свої таланти гостям свята. Крім того, носівчан особисто привітали народний депутат України Олександр Кодола, заступник керівника апарату Чернігівської обласної державної адміністрації Ірина Соломаха, виконуючий обов’язки голови Носівської районної державної адміністрації Микола Бузина та голова Носівської районної ради Володимир Ігнатченко.

Упродовж всього дня діяли святкова торгівля, виставка виробів учнів шкіл, майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, різноманітні розваги для дітей, а також майстер-класи для всіх бажаючих. Увечері відбувся ще один естрадний концерт та святкова дискотека для молоді.

Святкування Дня Носівки відвідали багато людей не лише з Носівського району, а й з інших міст і сіл області. Свято вийшло душевним і залишило у його учасників позитивні емоції та приємні спогади.



Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю облдержадміністрації