back

Святковим маршем у Чернігові відзначили День фізичної культури і спорту

12-09-2016 | 12:11

Урочистим шикуванням вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл 10 вересня розпочалися святкові заходи з нагоди Дня фізичної культури і спорту на Красній площі у Чернігові. До святкування також долучилися видатні спортсмени, ветерани та спортивні активісти Чернігівщини.

Участь у відкритті урочистостей взяв перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич. Посадовець адресував учасникам спортивних заходів свої привітання та вручив кращим тренерам і спортивним функціонерам області почесні відзнаки.

Свято спорту продовжилось марш-парадом: від Красної площі до Центрального парку культури і відпочинку під супровід оркестру пройшли вихованці фізкультурно-спортивних товариств «Динамо», «Колос», «Спартак», «Україна», Чернігівського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

Цього дня особлива увага відвідувачів міського парку була прикута до показових виступів спортсменів. На огляд жителів міста були представлені усі види спорту, що культивуються на Чернігівщині. Батьки та діти охоче спілкувались з тренерами та викладачами спортивних шкіл, а найголовніше — скористались акцією миттєвого запису на одну зі спортивних секцій.

По закінченню спортивного дійства свою концертну програму представили дитячі творчі колективи. А завершилось свято ще одним яскравим заходом — фестивалем фарб Холі: не стримуючи емоцій, усі бажаючі жбурляли один в одного кульки з фарбами із трав і натуральних барвників.

Нагадаємо, що напередодні спортивних активістів області зі святом привітав голова ОДА Валерій Куліч.

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації