back

Вітання з Днем захисника Вітчизни

23-02-2012 | 09:06

Шановні захисники Вітчизни!

Щиро вітаємо вас зі святом, відзначення якого є виявом поваги суспільства до людей, що присвятили себе служінню народу, охороні миру і спокою, забезпеченню суверенітету української держави.

В цей урочистий день ми вшановуємо всіх, хто заслужено носить високе звання захисників Вітчизни — ветеранів Великої Вітчизняної війни, учасників бойових дій на території інших держав, військовослужбовців, які нині несуть службу у підрозділах Збройних Сил України в області.

У полум'яні роки боротьби з фашистськими загарбниками, а пізніше – виконуючи миротворчі місії у «гарячих точках» планети, до зброї ставали сильні та мужні чоловіки, здатні на героїчні вчинки заради своєї країни.

Віддаючи данину звитяжним подвигам українського воїнства, ми вклоняємося мужності та героїзму захисників Вітчизни, їх відданості та любові до рідної землі. Їхні звершення та немеркнуча слава ратного подвигу є взірцем і дороговказом для молодого покоління воїнів, які нині стоять на захисті суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності держави, забезпечують виконання завдань, які ставить перед українським військом Президент України Віктор Янукович.

Бажаємо всім захисникам Вітчизни міцного здоров’я і довголіття, добра і миру, бадьорості духу та успіхів у служінні на благо України.


Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації
Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник