back

08-09-2016 12:53

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про тарифи на інвентаризацію нерухомого майна, що здійснюється суб’єктами господарювання на території Носівського району»

Департаментом економічного розвитку обласної державної адміністрації підготовлено проект розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про тарифи на інвентаризацію нерухомого майна, що здійснюється суб’єктами господарювання на території Носівського району», згідно з яким пропонується встановлення тарифів на інвентаризацію нерухомого майна за одну норму часу, які надаються  суб’єктами господарювання на території Носівського району Проект розпорядження вноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 09 вересня до 24 вересня 2016 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту розпорядження надсилати в письмовому вигляді впродовж 15 днів, з дня опублікування на сайті обласної державної адміністрації, до Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, кімн. 34, 26; тел. 675-648, 669-159 або в електронному вигляді за адресою [email protected]).

Контактна особа: Товстоліс Світлана Володимирівна, начальник відділу з питань споживчого ринку та ціноутворення Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднений на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

 

Проект розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про тарифи на інвентаризацію нерухомого майна, що здійснюється суб’єктами господарювання на території Носівського району»

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода