back

Вітання з нагоди Дня працівників сільського господарства

18-11-2011 | 16:20

Шановні аграрії Чернігівщини!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників сільського господарства.

Чернігово-Сіверський край завжди славився працьовитими людьми, які люблять і вміють обробляти землю. Завдяки вашим знанням, фаховій підготовці та хазяйновитості вирощуються щедрі врожаї, виробляється різноманітна сировина для харчової та переробної промисловості. Саме від вашої любові до землі, щоденної копіткої праці та наполегливості залежить добробут кожної родини і щедрість нашого столу.

Цьогорічне свято сільськогосподарські трудівники відзначають багатим ужинком – в області вже перевищено двомільйонний рубіж урожаю зернових культур, збирання яких ще триває. Велика дяка і низький уклін усім, хто зробив вагомий внесок у чернігівський коровай!

Наголошуючи на необхідності всебічного реформування аграрного сектору, Президент України Віктор Янукович зазначив, що лише шляхом глибоких перетворень можливо забезпечити лідерські позиції України на світовому продовольчому ринку і відродити українське село.

Наше спільне завдання – зробити село заможним, створити належні умови для достойного життя селян шляхом впровадження на регіональному рівні започаткованих Главою держави аграрних реформи.

Аграрний сектор є флагманом регіону, запорукою зростання його економічного потенціалу. Тож хай і надалі добрими будуть засіви, рясними – сходи, щедрими – ужинки.

Бажаємо вам добра і здоров’я, родинного затишку, успіхів у подальшій праці в ім’я процвітання рідного краю, розбудови незалежної та заможної України.

Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації
Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник