back

Молоді кадри - основа успішного функціонування системи державного управління

16-03-2012 | 12:53

16 березня заступник голови-керівник апарату ОДА, кандидат наук з державного управління, доцент Микола Стрілець та керівники відділів апарату облдержадміністрації зустрілися із студентами Чернігівського державного технологічного університету, які навчаються за спеціальністю «Державна служба» і, на даний час, проходять стажування в облдержадміністрації.

«З кожним роком перед державними управлінцями постають все нові й масштабні завдання, в зв’язку з чим гостро відчувається потреба професійних управлінців, спроможних до нестандартних та інноваційних підходів з прийняття та реалізації ефективних рішень», - зазначив Микола Стрілець, звертаючись до присутніх.

«Саме на вас, молоде покоління, покладаються надії на подальший розвиток нашої держави. І ми сьогодні робимо все можливе для того, щоб ви долучилися до процесів управління, зокрема, на регіональному рівні», - додав він.

Під час зустрічі зі студентами заступник голови-керівник апарату ОДА охарактеризував плюси та мінуси нового Закону «Про державну службу», ознайомив присутніх з кількісним та якісним складом держслужбовців області, основними актуальними питаннями державної служби, серед яких плинність кадрів, значна кількість працівників пенсійного та передпенсійного віку, матеріальне забезпечення держслужбовців, протидія корупції тощо.

По закінченню розмови, студенти на практиці познайомилися з роботою таких важливих відділів облдержадміністрації як контрольний, загальний та відділ роботи зі зверненнями громадян.



Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації