back

Свято молока відбудеться у Чернігові

06-09-2016 | 18:03

Виробники молока та молочних продуктів з усієї Чернігівщини зберуться аби презентувати власну продукцію на «Фестивалі молока». Цього року свято проходитиме 17 вересня у Чернігові.

Засідання організаційного комітету з проведення цього заходу сьогодні провів перший заступник голови ОДА Леонід Сахневич. Учасники обговорили план проведення фестивалю та узгодили ряд організаційних моментів.

Цьогорічний «Фестиваль молока» буде вже другим. Минулого року одним із головних ініціаторів та натхненників його проведення була нині покійна директор Департаменту агропромислового розвитку ОДА Тетяна Мілютенко. Тому Леонід Сахневич наголосив на необхідності організації заходу на найвищому рівні, щоб тим самим вшанувати пам’ять людини, завдяки якій проведення фестивалю стало можливим.

Також виконуючий обов’язки директора Департаменту агропромислового розвитку Олег Крапивний повідомив, що окрім виробників молокопродуктів у фестивалі братимуть участь представники й інших галузей харчової промисловості. Зокрема, свою продукцію на фестивалі представлять провідні хлібозаводи, медовари та інші харчовики.

У програмі заходів також передбачена участь професійних та аматорських художніх колективів, майстрів декоративно-прикладного мистецтва.

Фестиваль розпочнеться 17 вересня, у суботу, о 10.00 год. Місце проведення: Центральний парк культури і відпочинку.

 


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА