back

Привітання зі святом 8 Березня

08-03-2012 | 17:14

Шановні жінки Чернігівщини!

Прийміть сердечні вітання з прекрасним весняним святом краси і любові – 8 березня!

Символічно, що Міжнародний жіночий день святкується на початку весни, адже образ жінки втілює сутність життєдайних сил, що дають початок народженню і розквіту життя кожної людини.

Споконвіку українська жінка виступає берегинею роду, миру і гармонії на рідній землі, адже саме від неї – матері і дружини – бере свій початок все найпрекрасніше і найпоетичніше.

В наш час багато визначних досягнень та перемог мають жіноче обличчя. Ми шанобливо схиляємося перед жінками, які оберігають сімейні цінності, традиції і духовність та високо цінуємо розум, компетентність, працьовитість, відданість своїй справі жінок нашого краю.

Виховуючи та навчаючи дітей, опікуючись здоров’ям краян, формуючи духовну культуру Чернігово-Сіверського краю, гідно представляючи область на спортивних світових аренах, організовуючи успішну трудову діяльність своїх колективів, ви неодмінно поєднуєте професіоналізм, досвід, сумлінність з чарівністю, ніжністю та милосердям.

Нехай ваша жіноча мудрість, материнська чуйність та життєва розсудливість й надалі утверджують мир, добробут і злагоду у нашому спільному домі.

Бажаємо усім вам добра і здоров’я, родинного затишку і благополуччя, нових успіхів і здобутків в ім’я процвітання рідного краю.

Голова Чернігівської обласної
державної адміністрації
Володимир Хоменко

Голова обласної ради Анатолій Мельник