back

Урочисте відкриття Бобруйківського дитячого садка

01-09-2016 | 16:25

Ось і настав день, якого з нетерпінням чекала уся громада с. Бобруйки Козелецького району. 30 серпня 2016 року запам'ятається жителям села, як свято відкриття новенького дитячого садка на базі Бобруйківської ЗОШ І-ІІ ступенів. Заклад розрахований на 15 місць.

Почесні гості, схвильовані батьки і величезна кількість подарунків є свідченням того, наскільки важлива подія – відкриття дитячого садка для громади. Із щирими посмішками раділи мешканці с. Бобруйки таким позитивним змінам у житті рідного села. Адже тепер малечею опікуватимуться досвідчені освітяни, які надаватимуть необхідні знання і виховуватимуть справжніх патріотів України.

В урочистій церемонії відкриття закладу взяли участь та привітали дітей і мешканців села: заступник голови райдержадміністрації Віра Жидкова, заступник голови районної ради Катерина Биковець, сільський голова Ольга Стрига, головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Володимир Ткаченко, голова РК Профспілки працівників освіти і науки України Надія Бобруйко, настоятель храму Різдва Христового с. Бобруйки протоієрей отець Георгій, редактор районної газети «Новини Придесення» Анатолій Пенський, колектив школи, садочка, гості, громада батьків та села.

Керівництво району виконали приємну місію та урочисто перерізали символічну стрічку, тим самим офіційно давши старт навчально-виховному процесу у дитячому садочку. Після цього учасники заходу оглянули приміщення закладу, ознайомилися з умовами перебування дітей та поспілкувалися з вихованцями. Педагогами школи та дошкільного закладу підготовлено святкову концертну програму за участю школярів та вихованців дитсадка.

Безумовно, діти є нашим майбутнім, нашою радістю та надією на кращу долю. І від того, як ми дбаємо про підростаюче покоління, залежить успішний розвиток нашої країни. Тому з кожним новим відкриттям дошкільного навчального закладу ми робимо ще один крок на шляху до доступної та якісної освіти найменших громадян України.

Управління освіти і науки ОДА