back

Голова ОДА долучився до Дня знань в академії і колегіумі

01-09-2016 | 15:30

Щороку 1-го вересня в освітньому процесі України розпочинається новий навчальний рік. Із цієї нагоди традиційно в закладах освіти всіх рівнів відбуваються урочисті заходи до Дня знань.

Гостем таких заходів в Академії державної пенітенціарної служби та Національному університеті «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка, які діють в обласному центрі, став голова облдержадміністрації Валерій Куліч.

Керівник виконавчої влади в області принагідно звернувся до студентських і викладацьких колективів закладів. Окрім вітальних слів, він у зверненні до курсантів академії, багато з яких уперше вдягнули форму, побажав їм наснаги у тому, щоб носити її повсякчас відповідально і гідно. А звертаючись до студентів Чернігівського колегіуму (попередня назва – Чернігівський національний педагогічний університет імені Т.Г.Шевченка) закликав до відповідальності у навчанні й подальшій роботі. Зауважив, що процеси нинішнього реформування галузі освіти й мережі закладів прямо пов’язані з підвищенням і вимог до професійності і, відповідно, умов роботи й винагороди педагогічних працівників.

Читайте також спільне вітання голови облдержадміністрації Валерія Куліча та обласної ради Ігоря Вдовенка.


Прес-служба облдержадміністрації