back

Процес отримання аграріями кредитних коштів продовжується

31-08-2016 | 11:50

Аграрії Чернігівщини продовжують отримувати підтримку від держави. Так, у серпні, у рамках реалізації Програми фінансової підтримки заходів в агропромисловому комплексі шляхом здешевлення кредитів ще 9 сільгосппідприємств області отримали кошти у розмірі 5,4 млн грн. за 15 кредитними угодами.

Загалом, вже 19 агропідприємств мають дозвіл на отримання кредитних коштів по 26 кредитних договорах. За рахунок здешевлення кредитів у сільське господарство області розрахунково планується залучити 9,3 млн грн. до кінця року.

Наразі конкурсна Комісія з визначення переліку суб’єктів господарювання агропромислового комплексу для отримання ними компенсації за залученими кредитами продовжує прийом та розгляд документів відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для фінансової підтримки заходів в агропромисловому комплексі шляхом здешевлення кредитів.

Варто зазначити, що відповідно до згаданої програми на 2016 рік по області передбачено фінансування в сумі 13,902 млн грн.


Департамент агропромислового розвитку Чернігівської ОДА