back

Річниця незалежності як точка самоконтролю – голова ОДА поспілкувався зі ЗМІ за чашкою чаю

25-08-2016 | 17:57

Зустріч голови Чернігівської ОДА Валерія Куліча з журналістами місцевих ЗМІ для неформальної розмови за чаєм відбулася сьогодні, 25 серпня, в робочому кабінеті керівника виконавчої влади області.

Не поспішаючи та у невимушеній обстановці Валерій Куліч відповів на всі поставлені запитання – і конкретні, і загальні, і особисті. Крім нагальних тем, представники провідних медіа регіону разом із головою ОДА обговорили напрямок змін у житті громади області та їх динаміку. Адже, на переконання господаря зустрічі, 25-а річниця незалежності України є своєрідною «контрольною точкою» – добрим приводом проаналізувати пройдений шлях і, «звіривши годинники», із новими силами продовжити рух у майбутнє.

Матеріали за наслідками зустрічі шукайте у викладі учасників бесіди – журналістів філії НТКУ «Сівер-центр», обласного радіо, телеканалу «Дитинець», інформаційних ресурсів «Чеline», «Високий вал», «Укрінформ», обласних тижневиків «Гарт» і «Деснянська правда».

Прес-служба голови ОДА зі свого боку публікує повний аудіозапис зустрічі для можливості його опрацювання іншими зацікавленими медіа та ознайомлення усіма охочими.



Кількість і коло журналістів, які були запрошені на зустріч, формувалися прес-службою голови ОДА,виходячи, зокрема, з умов, передбачених форматом заходу. Проте Валерій Куліч є відкритим до спілкування з широким колом ЗМІ, тому, за потреби комунікації з головою Чернігівської ОДА, звертайтеся до прес-секретаря Валерія Куліча (facebook), або до Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації.


Прес-служба облдержадміністрації