back

До 25-річчя незалежності України — патріотичний фотопроект

22-08-2016 | 14:48

До участі у «Патріотичному фотопроекті», присвяченому 25-ій річниці української незалежності, запрошують Департамент сім’ї молоді та спорту облдержадміністрації та громадська організація «Українська Асоціація Матерів».

Проект стартуватиме о 10-ій годині 24 серпня на Красній площі Чернігова, а завершиться 14 жовтня, у День захисника України. Організатори пропонують усім бажаючим сфотографуватись на тлі патріотичного бренд-воллу. Масовість та креативність вітаються.

Про це під час чергового брифінгу в облдержадміністрації повідомили директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Ніна Лемеш та голова «Української Асоціації Матерів» Тетяна Баклажова.

У вересні організатори планують побувати у вищих та середніх навчальних закладах Чернігова, потім — у 17 районах області. План пересування проекту буде оприлюднено у відповідних групах у соцмережах. Кращі роботи представлять на підсумковій виставці в Чернігові.

Цей проект став одним з семи, що одержали фінансову підтримку з обласного бюджету за результатами конкурсу, проведеного Департаментом сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Департамент інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації