back

Станіслав Прокопенко привітав жительку Козелецького району з 100-річчям

16-02-2012 | 15:11

16 лютого до оселі Гаєвої Марини Микитівни, що мешкає в с. Любечанинів Козелецького району завітало чимало гостей, адже їй сьогодні виповнилося 100 років.

Привітати Марину Микитівну приїхали й перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко, заступник голови Козелецької райдержадміністрації Світлана Денисенко, представники районної ради, районного відділу соціального захисту, Остерської спілки ветеранів.

Усе своє життя Марина Микитівна пропрацювала в колгоспі, виховала та вивела в люди п’ятьох дітей. На її долю випало немало труднощів і турбот, але людяність, доброта, працелюбність долали всі негаразди.

Жінка є учасником Великої Вітчизняної війни і нагороджена медаллю «Захисник Вітчизни». Сьогодні вона ділиться своїми спогадами про війну з 7 внуками, 7 правнуками та 4 праправнуками.

Станіслав Прокопенко вручив ювілярці вітальний адрес від Президента України Віктора Януковича, побажав міцного здоров’я, щастя та всіляких гараздів.

Марина Микитівна в свою чергу щиро дякувала всім гостям за увагу, теплі слова привітань, подарунки і охоче розповідала про своє таке довге, сповнене подіями життя.






Управління у справах преси та інформації оболдержадміністрації