back

«Дерево єднання» стане символом «Єдиної родини України»

01-08-2016 | 11:14

Флешмоб «Біда не зламала! Біда об’єднала!» зібрав у суботу, 30 липня, небайдужих чернігівців та гостей міста. Сім’ї бійців, загиблих у Луганській та Донецькій областях, представники активної громадськості, діти і просто пересічні містяни спільно створювали символ Всеукраїнської акції «Єдина родина України», яка відбудеться у Чернігові 20-21 серпня.

«Дерево єднання» із колосків пшениці та жита – саме ця композиція уособлює незламність духу та єдність родин з усієї України, які втратили рідних, друзів та близьких на неоголошеній війні проти рідної країни.

Ідею Єдиного волонтерського центру та громадської організації «Єдина родина Чернігівщини» щодо проведення флешмобу підтримала Чернігівська обласна державна адміністрація.

Всі учасники заходу долучилися до виготовлення символу Всеукраїнської акції, вплітаючи у загальну композицію принесені колоски та польові квіти. За задумами організаторів – «Дерево єднання» 20 серпня буде доповнено колосками, привезеними з усієї України.

Також під час заходу діти малювали запрошення від родин загиблих з Чернігівщини – для сімей з інших областей.

Букети з польових квітів та колосків поклали до Дошок пошани загиблим бійцям АТО.

Лейтмотивом заходу було переконання, що біда, яка прийшла на рідну землю, не зламала справжніх патріотів. Спільна біда об’єднує всіх задля боротьби за непорушність цілісності України.












Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації