back

Енергетики урочисто прийняли нову техніку

15-07-2016 | 16:19

Сьогодні, 15 липня, на Красній площі у Чернігові відбувся захід із нагоди вручення нової спецтехніки підрозділам компанії «Чернiгiвобленерго». До привітань енергетикам долучилися й гості, серед яких, зокрема, голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч.

«Вітаю енергетиків і абонентів із приємною подією. Адже ця презентація, напевно, може бути свідченням того, що у внутрішньому корпоративному конфлікті, який ми спостерігали протягом останнього року і який не давав конструктивно розв’язувати значний масив проблем, які є у Чернігові та області, поставлено крапку. Сподіваюся, що сьогоднішній захід дасть поштовх для розв’язання проблем, а якісна техніка поліпшить якість обслуговування клієнтів», – зазначив Валерій Куліч.

Автопарк аварійно-виїзних бригад підрозділів компанії поповнився чотирма автовишками, чотирма аварійними машинами електромереж та однією бурильно-крановою установкою. Разом із ключами від техніки кращі з працівників організації отримали почесні грамоти облдержадміністрації.

Учасниками заходу також стали голова Чернігівської обласної ради Ігор Вдовенко, перший заступник – Валентин Мельничук та народний депутат України Валерій Давиденко.


Прес-служба облдержадміністрації