back

Конкурс на участь у програмі Поліція і Спільнота

12-07-2016 | 15:37

Міжнародна організація IREX оголошує конкурс у програмі ПОЛіС у 12 містах України - Краматорськ, Слов’янськ, Маріуполь, Сєвєродонецьк, Рубіжне, Лисичанськ, Кіровоград, Вінниця, Чернігів, Івано-Франківськ, Ужгород, Мукачево.

До участі запрошуються бібліотеки, громадські організації, ко-воркінг центри, культурні та молодіжні платформи, які прагнуть долучитися до розбудови відповідальної співпраці громади та поліції заради безпеки та розвитку міст.

Про проект:

Проект “Залучення громадськості до реформ”, частиною якого є програма ПОЛіС, має на меті вибудувати плідну співпрацю між поліцією та тими, для кого вона працює і кого захищає, зокрема шляхом організації зустрічей представників місцевої поліції та громадськості на базі бібліотек та інших публічних платформ.

Що очікувати:

Два представники від обраних бібліотек, громадських організацій або публічних платформ матимуть змогу пройти триденний тренінг в Києві в середині серпня. На тренінгу учасники зустрінуться з представниками Департаменту патрульної поліції України та дізнаються з перших вуст про реформу та її впровадження, отримають зв’язки, знання та унікальні інтерактивні матеріали. По поверненню в свої громади, учасники проводитимуть заходи з залучення громадян та місцевої поліції до діалогу. Також, учасники отримають фінансову підтримку для організації цих заходів.

Більш детальна інформація на сайті Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації (http://economy.cg.gov.ua).