back

Каталог підприємств Чернігівщини — на допомогу інвесторам та партнерам

12-07-2016 | 09:04

Зацікавленим у стабільній, довготривалій та взаємовигідній співпраці інвесторам та діловим партнерам стане в нагоді каталог-довідник «Промислові підприємства Чернігівщини», впорядкований фахівцями Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації.

Каталог містить стислу інформацію про основні види діяльності та продукцію машинобудівних підприємств області та контактні дані.

На сьогодні машинобудівний комплекс Чернігівщини, включаючи підприємства з металообробки, об’єднує 35 підприємств з виробництва електричного та електронного устаткування, сільськогосподарської, будівельної техніки, обладнання для нафтопромислового комплексу, медичних приладів та устаткування, точних вимірювальних пристроїв, транспортного машинобудування та металевих виробів.

І на кожному підприємстві існує зацікавленість у зміцненні виробничого потенціалу, освоєнні новітніх технологій та інноваційних продуктів.

Докладно зі змістом каталогу-довідника «Промислові підприємства Чернігівщини» можна ознайомитись на сайті облдержадміністрації.

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю облдержадміністрації