back

11-07-2016 09:59



Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ


від 2016 року №
м.Чернігів






Про тарифи на платні послуги
з проведення профілактичних
медичних оглядів для отримання
посвідчення водія транспортних
засобів, а також відповідних ,
періодичних оглядів, що надаються
комунальним лікувально -
профілактичним закладом
«Чернігівська обласна лікарня»

Відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 25 грудня  1996 року № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (із змінами і доповненнями), від 17 вересня 1996 року № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних закладах охорони здоров’я та вищих медичних закладах освіти» (із змінами і доповненнями), розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17 травня 2006 року № 216 «Про ціноутворення», зареєстрованого в Чернігівському обласному управлінні юстиції 30 травня 2006 року за № 14/599 (із змінами і доповненнями):

1. Встановити тарифи на платні послуги з проведення профілактичних медичних оглядів для отримання посвідчення водія транспортних засобів, а також відповідних періодичних профілактичних медичних оглядів, що надаються комунальним лікувально-профілактичним закладом «Чернігівська обласна лікарня», згідно з додатком.

 

2. Взяти до відома, що:

2.1. В тарифах не враховано податок на додану вартість на підставі підпункту 181.1 статті 181 Податкового кодексу України.

2.2. Відповідно до п.8 Переліку платних послуг, які можуть надаватися в державних та комунальних закладах охорони здоров’я, вищих медичних навчальних закладах та науково-дослідних установах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 вересня 1996 року № 1138
(із змінами і доповненнями), попередній профілактичний медичний огляд для отримання посвідчення водія транспортних засобів, проведений за направленням органів державної служби зайнятості, проводиться безоплатно.

2.3. Вартість обстеження вестибулярного апарату в тарифі не враховано, пацієнт приймається після проходження обстеження в інших лікувальних закладах охорони здоров’я.

2.4. У випадку, коли при проходженні медичного огляду певними пацієнтами вже є висновки окремих лікарів-спеціалістів або результати діагностичних, лабораторних, функціональних обстежень, вартість цих послуг не враховується у загальній вартості медичного огляду.

2.5. Вартість бланків медичних довідок у тарифах не врахована і оплачується пацієнтами додатково.

3. Управлінню охорони здоров’я обласної державної адміністрації, у межах наданих законодавством повноважень, забезпечити дотримання комунальним лікувально-профілактичним закладом «Чернігівська обласна лікарня» вимог спільного наказу Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства внутрішніх справ України від 31 січня 2013 року № 65/80 «Про затвердження Положення про медичний огляд кандидатів у водії та водіїв транспортних засобів», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22 лютого 2013 року за № 308/22840 (із змінами і доповненнями).

4. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації забезпечити офіційне оприлюднення розпорядження голови обласної державної адміністрації в пресі у визначений законодавством термін.

5. Це розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації згідно з розподілом обов'язків.

 

 

Голова обласної

державної адміністрації  В.П. Куліч

 

 

 

 

 

Додаток

до розпорядження голови

обласної державної адміністрації

____________ 2016 року № ____

 

 

 

ТАРИФИ

на платні послуги з проведення профілактичних медичних оглядів для отримання посвідчення водія транспортних засобів, а також відповідних періодичних профілактичних медичних оглядів, що надаються комунальним лікувально-профілактичним закладом «Чернігівська обласна лікарня»

 

 

Найменування послуг

Одиниця виміру

Тариф, грн

1.

Попередній (періодичний) профілактичний медичний огляд для отримання посвідчення водія транспортних засобів

огляд

 

148,80

          у тому числі:

 

Загальні обстеження спеціалістами медичної комісії:

2.

Огляд лікарем – терапевтом

огляд

9,80

3.

Огляд лікарем – невропатологом

огляд

9,10

4.

Огляд лікарем – отоларингологом

огляд

9,45

5.

Огляд лікарем – офтальмологом

огляд

9,65

6.

Огляд лікарем – хірургом

огляд

5,95

 

Лабораторні і функціональні обстеження:

7.

ЕКГ

обстеження

15,40

8.

Загальний аналіз крові

обстеження

28,25

9.

Загальний аналіз сечі

обстеження

19,50

10.

Аналіз крові на цукор

обстеження

12,25

11.

Визначення групи крові та резус-фактора

обстеження

18,65

12.

Обстеження гостроти зору

обстеження

4,35

13.

Обстеження полів зору

обстеження

6,45

 

 

 

Заступник голови – керівник апарату

обласної державної адміністрації  Н.А. Романова

Аналіз регуляторного впливу до проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про тарифи на платні послуги з проведення профілактичних медичних оглядів для отримання посвідчення водія транспортних засобів, а також відповідних періодичних оглядів, що надаються комунальним лікувально-профілактичним закладом “Чернігівська обласна лікарня”»

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода