back

У Чернігівській міській лікарні №2 відкрито травматологічний пункт

27-01-2012 | 15:20

27 січня у Чернігівській міській лікарні №2 відбулося урочисте відкриття травматологічного пункту, участь у якому взяли голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, перший заступник голови обласної ради Іван Коробка, Чернігівський міський голова Олександр Соколов, народний депутат України Сергій Андрос, голови районних державних адміністрацій та головні лікарі ЦРЛ.

Як зазначив голова облдержадміністрації Володимир Хоменко, ця подія – один з конкретних кроків щодо модернізації медичної галузі в рамках виконання програми Президента України Віктора Януковича "Україна для людей".

«На будівництві цього об’єкту ми змогли консолідувати організаційні, фінансові, технологічні можливості депутатів всіх рівнів, обласної влади, уряду, а також місцевої громади. Попереду у нас ще багато важливих і необхідних для жителів нашої області справ задля покращення якості та доступності медичної допомоги», - наголосив керівник області.

Він висловив впевненість у тому, що у новому травмпункті люди зможуть отримувати більш якісну та своєчасну допомогу; вручив відзнаки облдержадміністрації будівельникам, а головному лікарю Чернігівської міської лікарні №2 Володимиру Фалю для облаштування травматологічного пункту – паспорти від телевізійного обладнання.

Також учасники заходу ознайомилися з роботою травмвтологічного пункту.

















Прес-служба облдержадміністрації