back

На Чернігівщині всі служби готові до роботи в умовах значного похолодання

27-01-2012 | 17:03

27 січня голова облдержадміністрації Володимир Хоменко взяв участь у селекторній нараді під головуванням Першого віце-прем‘єр-міністр – Міністра економічного розвитку і торгівлі України Андрія Клюєва. В ході наради були обговорені питання щодо організації роботи органів виконавчої влади та місцевого самоврядування в умовах значного похолодання.

«За повідомленням Укргідрометцентру, протягом найближчих десяти діб очікується дуже холодна без опадів погода. Мінімальна температура повітря у ночі буде знижуватися до -26 градусів морозу. У східних, центральних, північних регіонах з 1 по 5 лютого – до -33 градусів» - зазначив Андрій Клюєв.

Він підкреслив, що в таких складних умовах необхідно підтримувати безперебійну роботу всіх галузей. «Це стосується постачання тепла, електроенергії, води, продовольчого забезпечення, а також роботи транспорту та надання медичної допомоги», - підкреслив Перший віце-прем‘єр-міністр – Міністр економічного розвитку і торгівлі України.

«У регіонах України, де температура повітря знизиться до -20 градусів морозу і нижче, необхідно припинити навчальний процес в загальноосвітніх навчальних закладах» - наголосив Андрій Клюєв.

Разом з тим, під час селекторної наради перед Першим віце-прем‘єр-міністром – Міністром економічного розвитку і торгівлі України прозвітували керівники усіх регіонів України. За інформацією голови Чернігівської облдержадміністрації Володимира Хоменка в області проведено всі організаційні заходи, створені відповідні штаби. Всі служби готові до роботи в умовах значного похолодання.


Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації