back

Героям – пам`ять та шана

07-02-2012 | 18:00

7 лютого заступник голови–керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець провів засідання організаційного комітету з питань підготовки та відзначення на обласному рівні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та Дня захисника Вітчизни.

Учасники засідання обговорили проект плану заходів, приурочених до відзначення цих дат, зокрема, питання, пов’язані з організацією та проведенням запланованої зустрічі керівництва області та міста з ветеранським активом, організацією мітингу біля пам’ятного знаку землякам воїнам-інтернаціоналістам, відправленням панахиди за загиблими тощо.

Звертаючись до присутніх, Микола Стрілець звернув увагу на необхідність проведення за участю керівництва районів відповідного комплексу заходів в районах та містах області.

«На місцях обов’язково повинні пройти покладання квітів до пам’ятних знаків, зустрічі з ветеранським активом. Постійно має проводитись робота в напрямку героїко-патріотичного виховання молоді та соціального захисту військовослужбовців та членів їх сімей», - зазначив він.

Члени організаційного комітету внесли ряд пропозицій, які після узагальнення будуть включені до плану заходів.

На завершення засідання Микола Стрілець закликав членів оргкомітету докласти максимальних зусиль для підготовки та проведення заходів, приурочених до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та Дня захисника Вітчизни на належному рівні.

За підсумками засідання були дані відповідні доручення.




Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації