back

Черговий візит Сергія Сергієнка на підприємство Чернігова

22-06-2016 | 17:53

Заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Сергієнко 21 червня відвідав ПАТ «Чернігівський завод металоконструкцій та металооснастки». Його цікавили виробничі потужності підприємства, існуючі проблеми та подальші перспективи розвитку. Про це він говорив з керівництвом та колективом заводу.

Чернігівський завод металоконструкцій та металооснастки спеціалізується на випуску будівельних металоконструкцій, металоформ для виробництва залізобетонних виробів, бурових вишок і підстав до них, веж стільникового зв'язку, нестандартного обладнання.

На території підприємства є всі необхідні виробничі, офісні та складські приміщення. Це дає можливість досягти найбільш раціонального використання виробничих і трудових ресурсів. Потужності заводу дозволяють виготовляти металоконструкції будь-якого призначення і різної комплектації, з урахуванням всіх побажань замовника. Виконуються як серійні замовлення, так і за спеціальними проектами. Як завірили керівники підприємства, у виробництві використовуються тільки якісні матеріали та комплектуючі – імпортні, а також кращих вітчизняних виробників.

Завдяки стабільно високій якості, широкому асортименту продукція заводу користується попитом у будівельній та нафтогазовидобувній промисловості України, країн СНД і далекого зарубіжжя.





За інформацією Управління промисловості,
транспорту та зв’язку облдержадміністрації