back

Розпочато відкриті торги з реконструкції об’єктів

22-06-2016 | 16:49

В обласній державній адміністрації опрацьовується питання реалізації проектів, що фінансуються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Відповідну нараду з керівництвом Управління капітального будівництва ОДА, а також представниками будівельних організацій днями провів заступник голови облдержадміністрації Сергій Сергієнко. За його словами, цього року Управлінню виділено для освоєння 33 мільйони гривень.

На даний час вже розпочато 5 процедур відкритих торгів з реконструкції об’єктів соціального значення:

- клубу ЗОШ-інтернату І-ІІІ ступеню в селі Черешеньки Коропського району;

- блоку «В» пологового будинку в Ніжині;

- гімназії імені О. П. Довженка в смт Сосниці (із застосуванням системи енергозбереження);

- приміщення поліклінічного відділення Корюківської центральної районної лікарні;

- інфекційного відділення Чернігівської обласної дитячої лікарні.

Рішенням сесії Чернігівської обласної ради також затверджено перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на цей рік. Також вже розпочато торги по об’єкту: «Реконструкція блоку ємностей очисних споруд в місті Ічня Чернігівської області».

Інформація щодо проведення процедур закупівель розміщена на сайті Управління капітального будівництва за посиланням.

Також повідомляється про те, що підрядникам вже на етапі підготовки документації для участі у закупівлях необхідно підтвердити наявність відповідної виробничої та матеріальної бази для будівельних чи ремонтних робіт. Одночасно підвищується якість технічного нагляду за станом виконання цих робіт. А у договорі підряду будуть передбачені жорсткі наслідки у разі порушення або ж невиконання зобов’язань підрядними організаціями.






За інформацією Управління капітального будівництва