back

Фестиваль моновистав «Відлуння» відбудеться у Чернігові

17-06-2016 | 15:31


З 19 по 23 червня в рамках XVІІІ Міжнародного театрального фестивалю моновистав «Відлуння» на сцені Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т.Г.Шевченка буде представлено 8 сценічних робіт талановитих акторів з різних театрів і різних країн. До участі у фестивалі запрошені кращі виконавці з Білорусі, Грузії, США, України, Швеції.

Коротка довідкова інформація з історії фестивалю «Відлуння». Міжнародний театральний фестиваль моновистав «Відлуння» був започаткований у 1999 році Віце-Президентом Всесвітнього Форуму Театру Одного Актора (Міжнародний інститут театру, ЮНЕСКО), членом виконавчого комітету Ради директорів Міжнародної асоціації моно фестивалів Ніною Мазур та народною артисткою України Іриною Кліщевською. Цей фестиваль – єдиний член від України Міжнародного Форуму Монотеатру при МІТ, ЮНЕСКО, до якого входять лише десять фестивалів з усього світу. За ці роки участь у фестивалі взяли майже дві сотні кращих виконавців з Австрії, Англії, Білорусі, Болгарії, Вірменії, Греції, Литви, Латвії, Мексики, Польщі, Росії, України та інших країн.

Запрошуємо шанувальників сценічного мистецтва до перегляду вистав XVІІІ Міжнародного театрального фестивалю моновистав «Чернігівське відлуння», який цьогоріч вперше проходитиме у Чернігові. Сподіваємось, що запропонована програма фестивалю моновистав «Чернігівське відлуння» зацікавить наших глядачів, а фестивальний захід стане традиційним для мистецького простору Чернігівщини.

Контактний телефон (0462) 675-280.

Сторінка події у Фейсбуці: https://www.facebook.com/events/1724786224426203/

Департамент культури і туризму, національностей та релігій 
Чернігівської облдержадміністрації