back

Станіслав Прокопенко відвідав Ріпкинський район

20-01-2012 | 14:38

20 січня перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко здійснив робочу поїздку до Ріпкинського району. Його супроводжував голова Ріпкинської районної державної адміністрації Петро Головач.

На початку свого візиту до району Станіслав Прокопенко привітав жительку села Буяни Ксенію Іванівну Лузько зі 100-річним ювілеєм. Односельці знають Ксенію Іванівну як велику трудівницю, адже все життя вона пропрацювала в колгоспі.

Станіслав Прокопенко передав ювілярці вітання від Президента України Віктора Януковича, побажав міцного здоров’я, щастя та всіляких гараздів.

Ксенія Іванівна подякувала гостям за привітання й подарунки та охоче поділилася своїми спогадами. А розповідати було про що, бо за її плечима ціле століття – це і роки Голодомору, розбудова Радянської держави, лихоліття Великої Вітчизняної війни, післявоєнна відбудова країни тощо.

Людяність, доброта, незгасаючий оптимізм, невичерпний гумор – головні риси сивочолої жінки, за які доля дарує їй довгий вік.









У рамках робочої поїздки перший заступник голови облдержадміністрації відвідав нещодавно відкритий дошкільний заклад «Рукавичка» у селі Вишневе. Заклад відкрито 27 грудня 2011 року у відремонтованому приміщенні при Вишневській ЗОШ. На даний час там перебуває 17 діток. У перспективі планується збільшити чисельність дітей, але для цього необхідно буде придбати спальні ліжка.

Оглянувши приміщення дитячого садочка, ознайомившись з виховним процесом, Станіслав Прокопенко поспілкувався з вихованцями закладу. Вони охоче демонстрували йому свої малюнки.

На завершення робочої поїздки в приміщенні Ріпкинської районної державної адміністрації Станіслав Прокопенко зустрівся з керівництвом району та апаратом РДА. Під час зустрічі було обговорено актуальні питання соціального-економічного розвитку району.









Управління у справах преси та інформації облдержадміністрації