back

15-06-2016 11:46

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про тарифи на платні послуги з проведення профілактичних медичних оглядів для отримання посвідчення водія транспортних засобів, а також відповідних періодичних оглядів, що надаються комунальним лікувально-профілактичним закладом «Чернігівська обласна лікарня»

Департаментом економічного розвитку обласної державної адміністрації спільно з управлінням охорони здоров’я обласної державної адміністрації підготовлено проект розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про тарифи на платні послуги з проведення профілактичних медичних оглядів для отримання посвідчення водія транспортних засобів, а також відповідних періодичних оглядів, що надаються комунальним лікувально-профілактичним закладом «Чернігівська обласна лікарня», згідно з яким пропонується встановлення тарифів на проведення попереднього (періодичного) профілактичного медичного огляду для отримання посвідчення водія транспортних засобів, що надаються комунальним лікувально-профілактичним закладом «Чернігівська обласна лікарня» у економічно обґрунтованому розмірі.

Проект розпорядження вноситься на громадське обговорення, яке триватиме з 15 червня до 29 червня 2016 року.

Пропозиції, зауваження та рекомендації до проекту розпорядження надсилати в письмовому вигляді впродовж 15 днів, з дня опублікування на сайті обласної державної адміністрації, до Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 7, кімн. 24, 26; тел. 675-834, 669-159 або в електронному вигляді за адресою [email protected]), до управлінні охорони здоров’я обласної державної адміністрації (м. Чернігів, вул. Щорса, 1-б, тел. 4-42-88, 4-41-86, 4-01-82, E-mail: uoz_ [email protected]).

Контактна особа: Товстоліс Світлана Володимирівна, начальник відділу з питань споживчого ринку та ціноутворення Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації.

Звіт про результати обговорення буде оприлюднено на сайті обласної державної адміністрації в рубриці «Консультації з громадськістю» у строки, визначені законодавством.

Проект розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про тарифи на платні послуги з проведення профілактичних медичних оглядів для отримання посвідчення водія транспортних засобів, а також відповідних періодичних оглядів, що надаються комунальним лікувально-профілактичним закладом «Чернігівська обласна лікарня»

Останні новини

Анонси








































 

 

 

 

Погода