back

13-06-2016 16:22



Україна
ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ


від 2016 року №
м.Чернігів






Про граничний розмір плати
за послуги ПП «ТОРГ – СВ»

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня
1996 року № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (зі змінами і доповненнями) та розпорядження голови обласної державної адміністрації від 17 травня 2006 року № 216 «Про ціноутворення», зареєстрованого в Чернігівському обласному управлінні юстиції 30 травня 2006 року за № 14/599 (зі змінами і доповненнями):

1. Встановити граничний розмір плати за послуги ринку з обслуговування, утримання одного торговельного місця в належному технічному та санітарному стані, при здійсненні продажу з прилавків, столів, наметів, контейнерів, кіосків, палаток тощо з продажу продовольчих та непродовольчих товарів, що надаються ПП «ТОРГ – СВ», у розмірі 1,70 грн за день.

2. Керівництву ПП «ТОРГ – СВ»:

2.1. Встановлювати конкретний розмір плати за послуги, що надаються ПП «ТОРГ - СВ» з продажу продовольчих та непродовольчих товарів, у межах визначеного граничного рівня, виходячи з економічної доцільності.

2.2. Вести окремий бухгалтерський облік витрат з надання послуг ринку.

2.3. Визначати торговельне місце згідно з чинним законодавством.

2.4. Взяти до відома, що пропозиції щодо встановлення інших рівнів плати за послуги ПП «ТОРГ – СВ» з продажу продовольчих та непродовольчих товарів можуть надаватися обласній державній адміністрації згідно з чинним законодавством у випадку, коли встановлений граничний розмір плати за послуги, що надаються вищевказаним підприємством з продажу продовольчих та непродовольчих товарів, не відшкодовують витрати з їх надання.

3. Рекомендувати Корюківському міському голові аналізувати обґрунтованість встановлення конкретних рівнів плати за послуги з продажу продовольчих та непродовольчих товарів, що надаються ПП «ТОРГ – СВ» у межах встановленого граничного рівня.

4. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 27 лютого 2015 року № 86 «Про граничні розміри плати за послуги ПП “ТОРГ - СВ”», зареєстроване в Головному територіальному управлінні юстиції у Чернігівській області 16 березня 2015 року за № 11/1004.

5. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації забезпечити офіційне оприлюднення розпорядження голови обласної державної адміністрації у пресі у визначений законодавством термін.

6. Це розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації згідно з розподілом обов’язків.

 

 

Голова обласної

державної адміністрації                                                                 В.П. Куліч

 

 

Аналіз регуляторного впливу до проекту розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про граничний розмір плати за послуги ПП «ТОРГ- СВ»

Останні новини

Анонси







































 

 

 

 

Погода