back

У Чернігові проходить Чемпіонат України серед тілоохоронців

13-06-2016 | 14:21

Такої кількості бодігардів Чернігів ще не бачив. 11 червня, у суботу, на Красній площі міста відбулось урочисте відкриття XIX Чемпіонату України з багатоборства тілоохоронців.

Змагання зібрали 14 команд з різних областей України. Це – найкращі представники свого діла, справжні професіонали. Серед них є учасники антитерористичної операції в Луганській та Донецькій областях.

– Вся Україна сьогодні завітала до нашого славетного міста, аби конкурувати у силі та мужності. Я бажаю кожному отримати перемогу. Ваша хоробрість і професійна майстерність зараз дуже потрібні Україні. На вас рівняється молоде покоління, – із такими словами звернулася до учасників чемпіонату заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Наталія Романова.

Із початком змагань бодігардів також вітали перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, члени оргкомітету та судді чемпіонату, почесні гості.

Учасники змагань, керівництво, суддівський склад, всі присутні на заході вшанували пам'ять героїв, які віддали життя за свободу та незалежність України в зоні проведення АТО.

У перші два дні чемпіонату тілоохоронці виконували вправи з пошуку вибухових пристроїв в автомобілі, змагалися у вправності з евакуації VIP персон та надання їм медичної допомоги, долали на автомобілі смугу перешкод. Також бодігарди демонстрували прийоми захисту під час пішого супроводу, майстерність рукопашного бою.

Сьогодні, 13 червня, відбулися змагання зі стрільби з короткоствольної зброї. А також на учасників змагань очікувала найприємніша частина – підведення підсумків чемпіонату та оголошення переможців.



Департамент інформаційної діяльності 
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації