back

Чернігів приймає чемпіонат України серед бодігардів

10-06-2016 | 17:16

Із завтрашнього дня, 11 червня, стартує ХІХ чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців. Про це повідомили його організатори на прес-конференції, яка відбулася 10 червня в готелі «Придеснянський».

Як зазначив головний суддя змагань, голова ради Федерації охоронців України генерал-майор Василь Вакуленко, цей захід демонструватиме високий рівень майстерності українських бодігардів. Адже навіть міжнародні чемпіонати проводяться за українською версією. Також змагання покликані зацікавити молодь займатися спортом. На переконання Петра Тимчука, віце-президента Федерації охоронців УКраїни, сильна та держава, яка взмозі забезпечити безпеку своїх громадян.

Тож на чернігівців та гостей міста очікує видовищна триденна програма. Вони матимуть можливість побачити утаємничену роботу тілоохоронців, які забезпечують безпеку вищих посадових осіб держави, відомих державних діячів та політиків.

На чемпіонаті свою майстерність демонструватимуть бодігарди із спеціальних служб та правоохоронних органів України. Заявлена участь 14-ти команд, серед яких, зокрема, тілоохоронці Управління державної охорони України, Державної пенітенціарної служби, Національної поліції охорони, Національної гвардії, Національного антикорупційного бюро. Змагатиметься на рівні з чоловіками і жіноча команда Управління державної охорони.

Більшість учасників змагань неодноразово брали участь в антитерористичній операції на сході України. Тож відточували свою майстерність у реально складних ситуаціях.

Організатори чемпіонату сподіваються, що цей захід буде для його учасників ще однією нагодою відпрацювати свої практичні навички. Глядачі ж, у свою чергу, отримають задоволення як від змагальної програми, так і яскравих показових виступів спортсменів.

Чемпіонат проводиться Управлінням державної охорони України за організаційної підтримки Міністерства молоді та спорту України, Чернігівської обласної державної адміністрації та Чернігівської міської ради, Всеукраїнської федерації охоронців України, фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України.

Програма ХІХ чемпіонату України з багатоборства тілоохоронців розміщена за посиланням http://goo.gl/RPq3Lo




Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації