back

Робоча поїздка заступника голови облдержадміністрації Віктора Тканка до Ніжина

19-01-2012 | 12:20

18 січня заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко провів в м. Ніжині виїзну нараду з питання передачі у власність релігійній громаді Ніжинської єпархії УПЦ будинку лавок - колишньої культової споруди комплексу Благовіщенського монастиря - пам`ятки архітектури національного значення. Сьогодні будинок лавок використовується за різним цільовим призначенням суб`єктами господарювання на умовах орендного користування.

Під час наради, в якій також взяли участь Ніжинській міський голова, керівники окремих структурних підрозділів облдержадміністрації, заступник голови обласної державної адміністрації запевнив підприємців, що вирішення питання передачі у власність релігійній громаді зазначеної споруди буде розглядатися тільки після побудови у Ніжині нового сучасного торговельного комплексу або виділення підприємцям аналогічних приміщень для ведення підприємницької діяльності.

В ході конструктивної зустрічі Віктора Тканка з керуючим Ніжинською єпархією УПЦ єпископом Ніжинським і Прилуцьким Іринеєм були обговорені питання співпраці органів виконавчої влади і місцевого самоврядування з Ніжинською єпархією УПЦ.

Під час робочої поїздки Віктор Тканко зустрівся також із депутатами Ніжинської міської ради для обговорення поточних злободенних питань.