back

Чернігів попрощався з Ігорем Медведем

09-06-2016 | 12:50

8 червня Чернігів знову був у жалобі. В останню путь проводжали військовослужбовця 53-ї окремої механізованої бригади Ігора Медведя.

Його життя обірвалося 5 червня під час зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою терористів у районі міста Торецьк (Дзержинськ) Донецької області. Ігор загинув як справжній герой при виконанні бойового завдання, захищаючи територіальну цілісність і суверенітет України.

Ігор Миколайович Медведь – уродженець Чернігівщини. Він народився 7 лютого 1974 року в селі Слобідка Новгород-Сіверського району. Останнім часом жив і працював у Чернігові на одній із фірм водієм гусеничного транспорту.

7 липня 2015 року був призваний по мобілізації до лав ЗСУ Новгород-Сіверським районним військовим комісаріатом. Службу проходив рядовим, водієм-механіком БМП 53-ї окремої механізованої бригади (міста Сєверодонецьк / Лисичанськ Луганської області).

– За життя Ігор Медведь був веселим і товариським, за ним – одна добра пам’ять, – кажуть його товариші по службі.

Відспівували загиблого героя в Катерининському соборі. Попрощатися та помолитися за його душу прийшли близькі і рідні, друзі, побратими, колеги по роботі, представники влади та просто небайдужі земляки.

Поховали військовослужбовця в Чернігові на кладовищі «Яцево». Це останній його прихисток. Чернігів проводжав героя на колінах.

Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації