back

Робоча поїздка Міністра культури України Михайла Кулиняка до Чернігівської області

17-01-2012 | 16:06

17 січня у Чернігівській області з робочою поїздкою перебував Міністр культури України Михайло Кулиняк.

Він відвідав храм Різдва Богородиці у смт Козелець та ознайомився з експонатами приватного музею «Вітрила Миклухо-Маклая» у с. Калитянське.

У Чернігові Міністр культури України відвідав Чернігівське музичне училище ім. Левка Ревуцького та оглянув об’єкти Чернігівського національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів Стародавній»

Також відбулася зустріч Міністра культури України Михайла Кулиняка з головою обласної державної адміністрації Володимиром Хоменком, під час якої обговорено концепцію подальшого розвитку сфери культури області.

Михайло Кулиняк позитивно оцінив напрацювання влади та подякував Володимиру Хоменку за системну роботу у напрямку збереження історико-культурних цінностей Чернігівщини, відродження культурної спадщини та її збереження для нащадків.

Також Михайло Кулиняк окреслив основні напрямки нової концепції розвитку культурної політики в державі.

У свою чергу голова облдержадміністрації Володимир Хоменко висловив вдячність Міністру культури України за розуміння та підтримку регіональних ініціатив. Він зауважив, що однакове бачення Міністерства культури України та обласної влади шляхів втілення в життя реформ, ініційованих Президентом України Віктором Януковичем, дають всі підстави сподіватися, що намічені плани у гуманітарній галузі області в цілому та культурній сфері зокрема, будуть здійснені.



































Прес-служба облдержадміністрації