back

Робочий візит Міністра аграрної політики та продовольства України Миколи Присяжнюка до Чернігівської області

23-02-2012 | 17:36

23 лютого в області з робочим візитом перебував Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк.

Під час візиту він ознайомився з досвідом інноваційних технологій у виробництві, з роботою центру управління виробництвом, провів огляд вегетаційної кімнати з дослідження ґрунтових зразків, техніки, аналітичного центру наукового управління виробництвом та агрохімічного сервісу СТОВ «Дружба-Нова» у Варвинському районі.

За результатами огляду підприємства, Міністр і керівництво «Дружба-Нова» обговорили проблеми і перспективи зернової галузі, охорони грантів та співпраці з науковими аграрними установами.

«Підприємство застосовує найновіші технології та керується науковим підходом до організації виробництва. Окрім того важливим досягненням товариства є постійне проведення роботи над родючістю ґрунтів, яка буде ініціюватися Міністерством у відповідному законопроекті», - зазначив Микола Присяжнюк.

У Прилуцькому районі Міністр ознайомився з організацією технологічного процесу приймання, доробки, зберігання та відвантаження зерна на елеваторі ТОВ «Елеватор Агро» .

У поїздці Міністра аграрної політики та продовольства України Миколу Присяжнюка супроводжували голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко та голова обласної ради Анатолій Мельник.










Прес-служба облдержадміністрації